PIZZA KORZO – kúsok poctivého Talianska
Kde to všetko začalo
Začiatky Pizza KORZO sú viac ako úzko späté s počiatkom nášho podnikania. Bolo to v roku 1990, keď sme sa rozhodli slobodne súkromne podnikať a naše občerstvenie sme ponúkali cez okienko prívesu na kúpalisku v Mošovciach.
Toto skromné podnikanie položilo základy pre kamenné predajne FRITO v Martine a vo Vrútkach.
S rastúcim dopytom sa martinská prevádzka FRITO presunula v roku 2001 do väčších priestorov a tým uvoľnila miesto pre nový koncept Pizza KORZO.
Otvorenie prevádzky
Otvorenie prevádzky Pizza KORZO bolo príhodne naplánované na leto roku 2004.
Spolu so Slovenskou republikou, ktorá sa začlenila do európskej rodiny sa aj naša prevádzka Pizza KORZO začlenila do martinskej „gastrorodiny“.
Kvalitné potraviny
Od začiatku si pri príprave originálnych talianskych jedál zakladáme na poctivých a kvalitných potravinách – múka a káva z Neapolu, mozzarella z Kampánie, originál talianske paradajky, cestoviny, saláma, extra virgine olivový olej, ocot balzamico.
Talianske cestoviny sú základnou potravinou talianskej kuchyne, vyrábajú sa z múky z tvrdej pšenice a vody. U nás ich môžete vyskúšať na rôzne spôsoby, ochutené bylinkami, korením, syrom a ďalšími prísadami.
Skúsený personál
Na kvalitné jedlá a produkty treba okrem poctivých potravín aj skúsený a vyškolený personál. V roku 2007 prebehlo v Taliansku školenie nášho personálu na tému „Pizzaiolo“, kde sme obdržali náležitý certifikát.
Aj táto skúsenosť značnou mierou prispela k tomu aby ste si v Pizza KORZO mohli vychutnávať originálne chute Talianska.
Pevne veríme, že naša snaha ako v kvalitných surovinách tak i v odbornosti personálu sa odzrkadľuje na spokojnosti našich zákazníkov – teda Vás.
Tešíme sa na opätovné stretnutia.
ARRIVEDERCI